تاثیر نور مستقیم خورشید بر ویروس کورونا

اخیرا در (NIH(National Institutes Of Health مقالهای در خصوص بررسی تاثیر نور مستقیم خورشید بر ویروس کورونا منتشر شدهاست؛ که نشان میده، نور مستقیم خورشید میتواند در ۳۴ دقیقه بیش از ۹۰ درصد ویروسهای موجود روی سطوح را غیرفعال کند.
نشریه نیویورک تایمز، در مورد این مقاله و اشاره به به پاندمی آنفلوانزای سال ۱۹۱۸ و بیماران بستری شده در بیمارستانهای سرباز (بیمارستانهایی که در فضای آزاد تعبیه شده و بیماران در معرض نور مستقیم خورشید و هوای تازه بودند)، بیان کرد: بهبودی این بیماران سریعتر و مرگ و میر گزارش شده در آنها به مراتب کمتر بودهاست.
بنابراین به نظر میرسد در مکانهای تحت معرض نور مستقیم خورشید، آلودگی مدت زیادی ماندگار نباشد، اما در مکانهای عمومی و شلوغ به علت آلودگی سطوح توسط عطسه و سرفه مداوم بیماران باید همچنان احتیاط کرد.
در این مقاله به افراد توصیه شده در منزل و مکانهای خلوت، از نور خورشید برای از بین بردن ویروسهای احتمالی موجود روی لباسها و وسایل خوداستفاده کنند.
هرچند که این مطالعه امیدی برای کمک به از بین بردن ویروس توسط نور خورشید به ویژه در فصل گرما در ما ایجاد کردهاست، اما باتوجه به اینکه راه اصلی انتقال ویروس از طریق فرد به فرد است، رعایت پروتکلهای قبلی به قوت خود باقیست و نور خورشید تنها میتواند به از بین بردن ویروسهای موجود روی سطوح کمک کند.